Προφίλ…

Η εταιρεία Tent Style – πάντα κοντά στις σημαντικότερες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές κάθε συνεργάτη της – αναλαμβάνει και προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την στέγαση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Με μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως αδιάβροχες τέντες εκδηλώσεων, (λευκές ή διάφανες ) δάπεδα, πίστες χορού, συστήματα ψύξης-θέρμανσης, φωτισμό, ακόμα και γεννήτριες το καταξιωμένο προσωπικό της εταιρείας μπορεί να μετατρέψει έναν υπαίθριο χώρο σε μία πλήρως στεγασμένη αίθουσα.
Οι υπηρεσίες της βρίσκουν εφαρμογή σε εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων, parties, εγκαίνια, εταιρικά συνέδρια, εκθεσιακά περίπτερα, αθλητικά events, υπαίθρια γκαλά, στέγαση catering ακόμα και σε επεκτάσεις χώρων, μπαλκόνια ή πέργκολες.

Οι διαστάσεις που παρέχουν οι συγκεκριμένες τέντες δεξιώσεων ποικίλουν από 3,00μ Χ 3,00μ έως και 12,00μ Χ 21,00μ. Συνδυάζοντας τα διάφορα σχήματα τεντών μπορεί να δημιουργηθεί οποιαδήποτε διάσταση επιθυμούμε.

Με ιδιόκτητο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό η Tent Style μετατρέπει σε ελάχιστο χρόνο τον υπαίθριο χώρο σας σε ένα διαμορφωμένο και φιλόξενο περιβάλλον για κάθε μορφής εκδήλωση.